Dżemdobry :3
Mam na imię Gośka, ale w internetach jestem "znana" pod pseudonimem Mrówka ^^''
Za nie długo będę miała 15 lat (ur. 18.09.99) :3
Hmm, czo jeszcze... Jestem z Krakowa :T
Kocham pływać <3 Już od małego ciągnęło mnie do wody, ale teraz jest to odrobinkę problematyczne, bo zwykle siedzę w wannie ok. godzinę xD
Lubię: strzelać z łuku, czytać książki, rysować, oglądać horrory, robić zdjęcia wszystkiemu co się rusza (albo nie)...
Na razie rysuję głównie kuce, ale zamierzam się nauczyć czegoś nowego :3
Jeśli znacie jakąś dobrą książkę lub film to możecie mi śmiało polecić
To chyba tyle ^^
dA: http://mrowka333.deviantart.com/
Co do polecania filmów sama mam niesamowicie długą listę klasyków/rewelacyjnych/bardzo dobrych filmów od kolegi, które muszę zaliczyć. Na razie oglądnęłam There will be blood czyli po polsku Aż poleje się krew Oczywiście, mogę polecić Ci inne, np Truman Show, Star Wars, Matrix, Terminal, Girl with Dragon Tatoo
Kiedyś chodziłam na zajęcia z łuku, ale po miesiącu zrezygnowałam, bo gość chciał mnie wysłać na młodzieżowe zawody i spanikowałam. xD
Natanei napisał:
Co do polecania filmów sama mam niesamowicie długą listę klasyków/rewelacyjnych/bardzo dobrych filmów od kolegi, które muszę zaliczyć. Na razie oglądnęłam There will be blood czyli po polsku Aż poleje się krew Oczywiście, mogę polecić Ci inne, np Truman Show, Star Wars, Matrix, Terminal, Girl with Dragon Tatoo
Kiedyś chodziłam na zajęcia z łuku, ale po miesiącu zrezygnowałam, bo gość chciał mnie wysłać na młodzieżowe zawody i spanikowałam. xD
To muszę dopisać parę pozycji do listy "Do obejrzenia'' :3 Mnie uczył wujek i kuzyn, więc nikt mnie nie wysyłał na zawody, ale chyba też bym spanikowała
Officerka napisał:
Strzelanie z łuku, no no...xDDD <3
Witaj, Mróweczko
No czo? Kuzyn mnie zaraził xD
Ostatnio edytowany przez Mrówka (2014-07-28 12:16:55)