... Taką informację podała koreańska telewizja, która po raz kolejny udowodniła, jak wspaniale robi obywatelom sieczkę z mózgów.
http://www.milanos.pl/vid-124144-Korea- … wiata.html
Deviantowicz
to było do przewidzenia w sumie...
Co było do przewidzenia? Dla mnie nie ma tu nic do przewidywania, to jest tragedia, jak żyją Ci ludzie. Czytałam wspaniałą książkę na ten temat. Wiesz, jak uczą się liczyć koreańskie dzieci? "Ty masz 2 granaty, Twój kolega 4, ilu Amerykanów zabijecie?" - autentyk, książka dopuszczona do użytku w szkołach. Cały świat jest złem, w Korei zabronione jest wyznawanie religii, czci się przywódcę, jedzą 1 miskę ryżu tygodniowo....inne przykłady?
Niewiarygodne, w jakiej ciemnocie oni egzystują....
Deviantowicz
Officerka napisał:
Co było do przewidzenia? Dla mnie nie ma tu nic do przewidywania, to jest tragedia, jak żyją Ci ludzie. Czytałam wspaniałą książkę na ten temat. Wiesz, jak uczą się liczyć koreańskie dzieci? "Ty masz 2 granaty, Twój kolega 4, ilu Amerykanów zabijecie?" - autentyk, książka dopuszczona do użytku w szkołach. Cały świat jest złem, w Korei zabronione jest wyznawanie religii, czci się przywódcę, jedzą 1 miskę ryżu tygodniowo....inne przykłady?
Niewiarygodne, w jakiej ciemnocie oni egzystują....
widziałam wiele programów o tym kraju wiem że jest tam tragiczne
wiem o obozach śmierci jakie się tam znajdują
słyszałam przeraźliwe historie z tamtych rejonów
łatwo było przewidzieć że ich propaganda będzie
ukazywać ich kraj jako najwspanialszy...
o to mi chodziło...
heh...
Bez fochów/nerwów,plz, albo masz taki humor ostatnio, albo nie wiem co Cię kopnęło. Mam wrażenie, po tym jak piszesz i co piszesz, że masz ostatnio kiepski humor.
Ta, i jedzą trawę z głodu.... niestety, szkoda, że akcje humanitarne nie mają prawa wstępu do tego kraju...
Deviantowicz
Officerka napisał:
Bez fochów/nerwów,plz, albo masz taki humor ostatnio, albo nie wiem co Cię kopnęło. Mam wrażenie, po tym jak piszesz i co piszesz, że masz ostatnio kiepski humor.
Ta, i jedzą trawę z głodu.... niestety, szkoda, że akcje humanitarne nie mają prawa wstępu do tego kraju...
gdzie ._. ja wykazałam fochy....
i czemu ci się tak wydaje ;__;