Obecnie siedzę albo nad Watch_Dogs, albo Fallout New Vegas, albo też momentami wracam do Skyrim lub do ACIV Black Flag lub poprzednich części z Ezio. ;3
Ale planuję powoli popatrzeć za trzecią częścią Black Mirror, bo jedynkę i dwójkę przeszedłem i już jestem ciekaw jak dalej potoczy się ta historia klątwy rodu Gordonów. X3
I chyba zerknę na Battlefield 3, bo trochę czasu minęło od ostatniej gry ^^;
Officerka napisał:
Black Mirror? A cóż to?
Gra przygodowa typu point&click, w klimacie horroru. W pierwszej części kierujemy poczynaniami jednego z dziedziców starego brytyjskiego rodu Gordonów, Samuela. Na początku staramy się wyjaśnić zagadkę śmierci dziadka Samuela, Williama, który według policji popełnił samobójstwo, skacząc z wieży rodowego zamku Gordonów, tytułowego Black Mirror. W trakcie swojego śledztwa, Samuel odkrywa, że zamek skrywa bardzo mroczny i przerażąjący sekret, lecz co gorsza, od śmierci Wiliama, w Black Mirror jak i na ziemiach należących do Gordonów, zaczyna dochodzić do okropnych morderstw. Samuel natrafia na informację, że jeden z jego przodków, Mordred Gordon, rzucił klątwę na ród.
Druga część to kontynuacja wydarzeń z jedynki, tylko że akcja przenosi się o 12 lat w przyszłość, gdzie kierujemy poczynaniami młodego Darrena Michaelsa, który w pewien sposób jest powiązany z wydarzeniami, łączącymi go z posiadłością Black Mirror i który postanawia odkryć co się za tym kryje.
Trzecia część niby przedstawia dalszy ciąg wydarzeń z dwójki. Zamierzam to sprawdzić ;3
Jakby co to mogę podesłać przykładowe zdjęcia z tej gry ( oczywiście bez tych krwawych scen, no chyba że ktoś ładnie poprosi X3 )
Officerka napisał:
Battlefield 3 była prześwietna moim zdaniem, BF4 już niekoniecznie
wiedziałeś, że co do BF3, oprócz gry można nabyć też książkę? Mam, polecam
Wiesz o tym, żę jakiś czas temu EA zrobiłą promocję na BF3 i rozdawała tą grę za darmo? Trzeba było mieć tylko konto w aplikacji Origin i można było przypisać i pobrać grę za darmo.
Nekusia napisał:
hm troche tego bedzie
Diablo 3 -aktualnie w poprzednie cześci grałam
Heroes 3 - w dawne też się grywało
Minecraft - ta c:
Metin 2 - prywatne servy ~
Amnesia
Slender
Transformcie - onile
to chyba tyle ^^'
Pamiętam jak raz kolega zagrał w Slendera czekając przed wykładem. Siedziałam obok niego i patrzyłam i nagle wyskoczył Slender... Myślałam, że zawału dostanę. A potem jeszcze, gdy się odsunęłam, by nie narażać życia i zaczęłam czytać, nagle w stolik przede mną uderzył dłoniami inny kolega, który chciał się przywitać..
Podobno takiego podskoku jeszcze nie widzieli xD
GoldenNoveDeviantowicz
Ostatnio grywam w Raymana 3, bardzo fajna gra. Jedna z niewielu gier, które na moim kompie działają całkiem dobrze.
Oprócz tego Team Fortress 2 i czasem The Sims 3.
PC: Left4Dead2, The Sims 3, Bejeweled 3, Kalambury na "kurniku"
Android: Angry Birds Stella