Na forum zawitała Luei, która nie umie ciekawie o sobie mówić, więc napisze to, co zwykle~
He hejka ludziska i nie-ludziska (x3)~
Mam na imię Aleksandra, ale już jako ośmiolatka przyjęłam nick Luei (drugi najczęściej używany przeze mnie pseudonim to Kucułka). Mam 16 lat, mieszkam w małym, ale ciągle rozwijającym się miasteczku nad jeziorem i kocham wszelkie zwierzęta (oprócz komarów. Komary są złe). Opiekuję się czarną kotką o imieniu Bella, pieskiem, mieszańcem jamnika szorstkowłosego - Kalim i 4 rybkami: Bojownikiem, Grubą, Małą i Nową. W naszym gospodarstwie hodujemy (to znaczy ja i rodzice) także drób. Moimi kurzymi towarzyszami są Dukat i Hibiskus (parka kur ozdobnych, Hibiskus to mieszanka silki).
Lubię rysować, zazwyczaj pucyki pony, kotowate, psowate i jakieś randomowe potworki. Ponadto kocham fotografować, ale raczej tylko wtedy, kiedy mam pomysł. Dzikie foty pstrykam jak Japończyk tylko na wycieczkach.
Link do mojego DA> http://luei6.deviantart.com/
Namiętnie oglądam My Little Pony Friendship is Magic, a moją ulubioną postacią w tym serialu jest Discord.
Z anime tylko Vampire Knight, początki Hetalii (jestem przy 6 odcinku, ale dzielnie brnę dalej) i Ao No Exorcist (obejrzane odcinki: 2)
Słucham wszelkich piosenek, które mi wpadną w ucho. Nieważne, czy to rock, rap czy dubstep, byleby mi się podobało. Jednak nie znoszę ,,darcia mordy" czyli ciężkiego metalu i raczej nie podoba mi się też disco polo.
/nie wie, co napisać dalej, więc milusio się żegna i mówi: ,,Arrivederci"~/
Edit: Mam taki tiny problem. Nie mogę ustawić właściwej płci na tym forum. Ta magiczna zielona kropka nie chce mi się przestawić z: ,,Mężczyzna" na ,,Kobieta", pomimo licznych prób, odświeżenia strony a nawet zmienienia skórki. Pomocy?
Ostatnio edytowany przez Luei (2014-08-30 20:27:23)