Witam wszystkich.
Część z tutejszych osób może mnie kojarzyć już po nicku, ale postaram się nieco opowiedzieć o sobie chociaż tym, którzy mnie znają mniej lub wcale.
Nazywam się Neros. Mężczyzna, lat 24, z Mysłowic w woj. śląskim. Prawie wszystkie swoje prace tworzę w Garry's Mod, wspomagając się również GIMP'em oraz od jakiegoś czasu Photoshop'em. Od czasu do czasu co nieco mogę narysować i przerobić na wektorówkę, ale jakoś do tradycyjnego rysowania zbytnio ręki nie mam. ^^; Bardziej idzie mi obróbka cyfrowa. Często także staram się tworzyć nowe tekstury do postaci OC lub do Crossoverów. Oczywiście wszystkie postacie w wersji kucowej. X3
Na stanie posiadam kilka postaci OC, z moją ponysoną na czele ( widoczny w moim awatarze obok ). Większość z tych postaci stanowi, dosłownie, wielką rodzinę, gdyż niektóre z moich postaci są związane z postaciami innych osób. Żeby się w tym nie pogubić, musiałem stworzyć typowe "drzewo rodzinne" ( http://fav.me/d5l731y ).
Wracając do tematu...
Ogólnie lubię filmy wojenne ( przynajmniej większość z tych, które wyszły, a najczęściej o tematyce IIWŚ ), o superbohaterach ( czy to z uniwersum DC czy Marvel, obojętne ;3 ), horrory (przeważnie wampiry i wilkołaki), dobrymi anime również nie pogardzę (najczęściej są to o tematyce magii lub zwykłe komedie lub komedie romantyczne).
Z gier to już nieco bardziej rozbudowana tematyka. Przeważnei są to FPS lub przygodówki albo strategiczne. Również od czasu do czasu przysiedzę na którymś z MMO, takimi jak Lineage II, Runes of Magic, SWTOR (Star Wars The Old Republic),... Nawet od czasu do czasu Minecraft'a zapuszczę X3 .
Na chwilę obecną nie wiem co jeszcze mógłbym napisać tutaj. Jeśli macie jakieś pytania w tym temacie, walcie śmiało. Spróbuję odpowiedzieć w miarę możliwości. ;3
Officerka napisał:
Filmy wojenne? Ja również je cenię - oglądałeś Hurt Locker?
Tego tytułu niestety nie kojarzę ^^;
Ogólnie oglądałem Szeregowca Ryan'a, całą serię Kompanii Braci, Wróg u bram, Helikopter w ogniu, Cieńka czerwona linia, Szyfry wojny, Bunkier SS (zalicza się również do horrorów ), Sekcja 8,... było jeszcze kilka ale coś nei potrafię sobie przypomnieć tytułów ^^;
Witamy nowego członka forumowej rodziny ;3
Powiem Ci szczerze, że myślałam, że mam dużo OC, ale wtedy spojrzałam na Twoje 'drzewo rodzinne' i doszłam do wniosku, że jeszcze długa droga przede mną XD