Więc tak. Nowa jestem. Trochę jeszcze nie ogrnełąm tematu, ale K.
Mam na imię Laura i jestem młodym, niedoświadczonym dzieciakiem. (Zaoewne najmłodsza jestem na fourm.) Jeśli pozwolicie chciałabym się tutaj rozpisać.
(Lubię się rozpisywać pozwala mnie to intepretować siebie.)
Więc, może na początek o tym co lubię. Lubię muzykę, deszcz, książki, herbatę, bułki i wiele innych rzeczy, ale jest ich tak dużo, że byście to z godzine czytali. Ogółem kocham rysować, czytać, oglądać filmy i seriale <3 Jestem również w wielu fandomach, pozwolę sobie wymienić tutaj wszystkie:
My Little Pony / SUPERNATURAL / Sherlock / Igrzyska Śmierci (D4)/ Dary Anioła/ Marvel / Doctor Who / Harry Potter (Slyth.) / Once Upon a Time / Dexter / Pretty Little Liars / Disney <3
Uwielbiam też tych oto aktorów: J.Depp, Sebastian Stan, Robert Downey Jr., Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch i jeszcze kilku innych,ale Ci są moimi najbardziej lubianymi.
Muzycznie słucham Rocka, Rock'n'Rolla. Moim ulubionym zespołem jest Red Hot Chili Peppers. Uwielbiam zwerzęta, ale w domu mam tylko rybki. Zawsze chciałam węża i kota <3
Jestem uzależniona od książek. I moich ołówków. I pluszaków.
Moi znajomi (o ile można ich tak nazwać) uważają mnie za osobę chorą psychicznie. Ludzie...
Lubię siędzieć jeszcze na tumblerze, obserwować ludzi i zastanawiać się nad tym co będzie jak zdechnę. Tsaaaaaaa...
Rysuję głównie kucyki. Czasami prubuję realistycznie ludzi. Ciągle ćwiczę. I lubię rysować realistyczne dłonie <3
Za duuuużo napisałam ;_; I tak nie wszystko, ale, i tak za dużo ;-;
dA:http://hunter-drawing-sky.deviantart.com/
Jestem otwarta na wszystkie tematy i opinie. Dziekuję za uwagę.
Pewnie i tak nikt nie przeczyta :'D
Hunterku, to Ty?! AWWW! Jakbyś nie podała swojego dA to bym się nie zorientowała.
Jak to się mówi:
WELCOME, WELCOME, WELCOME ;3
Miło, że tutaj zawitałaś, liczę na Twoją dużą aktywność na tym forum ;3
Co do Ciebie..:
Rozpisywać się możesz i bardziej. ^^ Od tego właśnie jest ten temat, by o sobie napisać tyle ile chcesz ^^
Ilosć fandomów, do których należysz jest niesamowita, naprawdę ;3 Dość szerokie grono, trzeba przyznać.
Mojego ogromnego plusa masz za Downey Jr. oraz Deppa ;3 No i oczywiście za muzykę xD
Powiedz mi, jakie książki lubisz czytać?
Ogółem muszę zmienić nazwę na Bookie ale to jak nazbieram na premium. Ja lubię czytać książki o fantastyce oraz kryminały <# Ostatnio sobie w biedronce ekupiłam zapisane wkościach, i jestem na 50 stronie, a książka idzie jak po maśle świetna jest. Lbie krwawe tematy, gejowskie, takie z nutką miłości, ale romantyzmów mocnych nie lubię.Uwielbiam grube książki, zwłaszcza te w których, jest szczegółowy opis, bo to pozwala mi wejść w świat poszczególnej książki i dokładnie wyobrazić sobie postacie <3
O, czytałaś może Joe Archera? To jest polski autor ;p
Nie ,nie czytałam. Ao czym to?
Bookie napisał:
Kryminały. Niestety, cienkie książki, czyli takie jakich chyba nie lubisz, ale doskonale trzymają w napięciu, a rozwiązanie jest zaskakujące!
Póki co czytałam "Śmierć mówi w moim imieniu" ale jest świetna!
Albo Nekroskop. Słyszałaś?
Natanei napisał:
Bookie napisał:
Kryminały. Niestety, cienkie książki, czyli takie jakich chyba nie lubisz, ale doskonale trzymają w napięciu, a rozwiązanie jest zaskakujące!
Póki co czytałam "Śmierć mówi w moim imieniu" ale jest świetna!
Albo Nekroskop. Słyszałaś?
Śmierć mówi w moim imieniu? Mam tą książkę! Mam właśnie zacząć ją czytaż po "Zapisne w kościach" Czyli dobrze trafiłam! Lubię ciękie ksiązki jeśli utrzymują w napięciu,albo jest tak opisane,żęby dało się wyobrazić dosyć dobrze. Chociaż wolę te grube]sze.
No to widzisz! Czyli jednak znasz Joe Archera ;p
No a ten Nekroskop?
Na chomiku możesz znaleźć e-booki. Generalnie tomów jest chyba z 15, ja mam na koncie tylko 1 ale bardzo mi się podobał! Tak kompletnie inne podejście do wampirów i świata fantastycznego.. Polecam!
Ja e-booków nie lubie. Wole mieć książkę w ręcę. Poczuć ją. Jej zapach. Popatrzweć na te wydrukowane litery.
No to musiałabyś w bibliotece zapytać, jak masz tam jakąś pod ręką ;p
Dżemdobry :3
Miło, że dołączyłaś do nas xD
No widzicie, wszyscy się cieszą