FORUM POLSKICH ARTYSTÓW Z DEVIANTART.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-07-05 14:08:36

Ariyamna Silveren

Deviantowicz

Punktów :   

Jestę Silverenę

Dżem dobry? A dobry, dobry.
A tak na serioo~ Jestem sobie Ariyamna, choć na dA jestem znana zupełnie inaczej. No, prawie. Ale zaczynając od początku:
Na imię mi Ania. I nie, ten nick nie powstał z mojego imienia. Idąc dalej, mam... trochę lat. No dobra, nie będę taka - mam 18 lat. Czuję się staro .-. Mieszkam we wsi zwanej Rumia, dla wtajemniczonych Rumunia. Nie pytać, czemu. A wracając do tego, gdzie to jest - tuż koło Gdyni. A gdyby ktoś nawet tego nie wiedział (bo zdarza się, że nie wiedzą O.o) - województwo Pomorskie. Pomimo, że mieszkam w Rumi, do szkoły jeżdżę do (k)Redy. Jestem obecnie na kierunku Cyfrowych Procesów Graficznych, a pierwszego września zaczynam już trzeci rok tegoż wspaniałego kierunku.
Ale wracając do czegoś innego... Moja przygoda z dA!
Moje pierwsze konto zostało zarejestrowane 28 listopada roku 2009. Pod nazwą... DUM DUM DUM... Reapq! Miało być Reap, ale już ktoś mi ten nick zajął ;-; Zamieszczam tam od tamtego czasu prace, które były... no, masakryczne. Jakby nie patrzeć, to była końcówka podstawówki/początek gimnazjum (nie jestem pewna obecnie, nie chce mi się liczyć XD)... I lepiej tego nie komentować. Obecnie zajmuję się w jakichś 60% digi artem i 40% traditional. Traditionala robię tylko, jak jestem gdzieś poza domem, a ostatnio i tak męczę się z artblockiem i tak, i tak. Mimo wszystko mam głupi nawyk zaczynania prac i niekończenia ich nigdy (mam koło 10 zaczętych artów...).
Chętnie udzielam się na Rysownikach Mangi, chociaż często moje prace po prostu giną pod natłokiem innych TT^TT

A jeśli chodzi o zainteresowania...
Manga i anime, to chyba jest najprostsze do wspomnienia. Głównie gatunki akcji - nienawidzę serii, w których romans jest na pierwszym miejscu (musiałam się zmuszać do obejrzenia Kamisama Hajimemashita ;-; ). Jak każdy prawdopodobnie zaczynałam od Dragon Balla, tego lecącego na RTL7. Jednakże nie zostałam przy nim do końca. W podstawówce oglądałam Naruciaka, a potem Fullmetal Alchemist. Obecnie oglądam jedynie Fairy Tail oraz krótsze serie. Kolekcjonuję mangi! Posiadam na półeczce całe FMA, Highschool of the Dead (obecnie pożyczony w większości koledze), zbieram również inne serie, choć najchętniej teraz kupuję mangę deviantArtowej artystki - Shilin Huang (na dA Shilin) - Carciphonę. Oczekuję na 4 tom Poza tym lubię gry PBF (sama jestem adminką na dwóch, z czego jeden działa w najlepsze), ale też w nie za dużej ilości na raz.
No i nie wiem, co jeszcze mogę powiedzieć... Mam ogromną fazę na Kagerou Project? _-_ No i na League of Legends? _-_ Swego czasu tworzyłam swoje własne postacie do LoLa, bodajże 2 tylko planowałam zaproponować Riotowi. Ale rito to zło ;-;

No i na koniec...
Widząc, że już jest "Ari", mówcie mi po prostu Reap. Albo, jeśli już chcecie mnie nazywać po obecnym nicku - Ariya (przeboleję, choć nie lubię tego skrótu)~
Witam i miło mi was poznać~!

#2 2014-07-05 14:14:46

Ari

Deviantowicz

Punktów :   

Re: Jestę Silverenę

Hue hue hue byłam pierwsza ^^

Rito ssie, to fakt. A jeśli wprowadzą te zmiany, o których cały czas trąbią, to LoL przestanie być grywalny dla wielu użytkowników. No, niby ma nie być to odczuwalne pod względem obciążenia, ale tu mi czołg jedzie, jeśli to prawda.

Jeśli lubisz anime w których nie chodzi o romans, polecam Code Geass. Bardzo dobre anime.

#3 2014-07-05 14:32:18

Ariyamna Silveren

Deviantowicz

Punktów :   

Wiem, że byłaś pierwsza Dlatego napisałam, że przeżyję, jak mnie będziecie nazywali Ariya xd

Rito... tak. Lecą tylko na kasę ;-; Sama miałam przez długi czas problemy ze zwiechami całkowitymi gry, że coś się dzieje (czasem no, praktycznie nic się nie dzieje), a gra nagle przestaje w ogóle reagować i mi się zwiesza na parę sekund. Ta nowa mapa to... e... Wygląda fajnie, będzie dużo nowego i fajnego, ale jak napisałaś - to wiele osób zmusi do zaprzestania gry, bo im komputery wybuchną. Rito nawet nie myśli o graczach ze słabszymi komputerami ;-;

Code Geass? Oglądałam i strasznie mi się podobało Muszę w końcu obejrzeć Akito the Exiled 2, jak tylko będą napisy~

#4 2014-07-06 09:59:46

Natanei

Asystent

Punktów :   

Heja ^^
Chyba wolę mówić Reap. Ariya zbyt bardzo kojarzy mi się z Aryą z Gry o Tron. xD

#5 2014-07-07 21:39:44

Ariyamna Silveren

Deviantowicz

Punktów :   

A ja Ci powiem, że Aryę z GoT lubię Co prawda ani jeśli chodzi o serial czy książkę nie jestem daleko, ale jak na razie jest u mnie na równi z Daenerys i Jonem pod względem mojego uwielbienia

Stopka forum

RSS