Czyli taka dzienna ściana sławy, chwila fejmu itp. Owszem, znajdę na niej kilka artów, które warte są uwagi, jednak nie wiem jak Was, ale męczą mnie już te jaskrawo kolorowe wilczki z emo grzywami, albo...."kupy" dosłownie, kiedyś na głównej był rysunek g*wna z jakimś hasłem, i zebrał ponad 3 tys. favów, a ludzie rozpisywali się w komentarzach że ho ho!
Co sądzicie o głównej? Co Was tam już denerwuje?
Właśnie to co w sumie opisałaś. Że trafiają tam arty, które w ogóle nie powinny znaleźć się na głównej i zachodze w głowę, jakim cudem się tam znalazły. Powiem wprost, jestem krytyczna wobec swoich prac, ale porównując z niektórymi, które się tam pojawiają, już moje by lepiej wyglądały..
No właśnie wiem.. To takie troszeczkę nie w porządku wobec tych, którzy naprawdę dobrze rysują, chociażby Ty, Twoja siostra i sporo moich znajomych. Oni zasługują na to, by ich prace były na głównej, bo są naprawdę warte uwagi.
Zawsze mnie zastanawiało, jakim cudem niektóre prace się tam dostają.. I do popular i na daily deviation. Niektóre fakt, są mniej szczegółowe, niedopracowane, ale mają jakiś ten smaczek. Ale część to ręce opadają..
No domyślam się, że to z tego powodu xD Jak dA wyświetla takie prace na głównej to co się dziwić.
Deviantowicz
jak to się mówi nie wszystko złoto co się świeci :v
No niby tak, ale poważnie, na jakiej podstawie oni to wybierają, przecież te arty nie powinny się tam znaleźć..