Nie wiem czy widzieliście, ale na Facebooku pojawił się taki oto "fanpejdż" -
https://www.facebook.com/bekazda
Przykro, że sami nie są lepsi, (widziałam arty adminów) ale łatwiej jest wyśmiać kogoś, prawda?
Zazwyczaj krytykują Ci, którzy sami czegoś nie potrafią ^^ To o wiele prostsze.
A ktoś, kto ma już jakieś pojęcie z danej dziedziny wie jak komentować, żeby to było konstruktywne. A i wie ile trzeba w to włożyć wysiłku więc docenia nawet trochę słabsze prace.
No przynajmniej taki mam tego obraz ;p
Ewidentnie widać, że to założył ktoś z typowej gimbazy..
Deviantowicz
Ari napisał:
Zazwyczaj krytykują Ci, którzy sami czegoś nie potrafią ^^ To o wiele prostsze.
A ktoś, kto ma już jakieś pojęcie z danej dziedziny wie jak komentować, żeby to było konstruktywne. A i wie ile trzeba w to włożyć wysiłku więc docenia nawet trochę słabsze prace.
No przynajmniej taki mam tego obraz ;p
to nie krytyka to już hejt
nie mylić mi proszę szlachetnej krytyki z głupim hejtem
głupich ludzi się zgłasza i ignoruje
Co lepsze - strona ta dostała już multum zgłoszeń, ale fejsbuczek "nie widzi w tym nic złego" , plus - widziałam arty Admina i jednej panienki stamtąd - żadna rewelacja. Cóż, ale najlepiej wyśmiewać innych, nie?
Officerka napisał:
Co lepsze - strona ta dostała już multum zgłoszeń, ale fejsbuczek "nie widzi w tym nic złego" , plus - widziałam arty Admina i jednej panienki stamtąd - żadna rewelacja. Cóż, ale najlepiej wyśmiewać innych, nie?
Oczywiście, że tak. Lepiej jest zhejtować gorsze prace, wyśmiać je i sponiewierzyć tych, co je zrobili niż samemu podnieśc swoje umiejętności i wyprodukować jakąś kreatywną krytykę.