Deviantowicz
Ostatnio miałam rozkminkę na temat czy mam już wystarczająco wysoki poziom by zasłużyć na fanpage
jak wiecie traktuje je jako pewien... no przywilej dla kogoś kto chociaż ma te umiejętności w miarę dobrze rozwinięte
nie jestem więc pewna
sądzicie więc że powinnam z tym poczekać?
Ostatnio edytowany przez Szopwmeloniku (2014-09-30 19:12:30)
Deviantowicz
Ja ogółem nie lubię pomysłu 'fanpejdży' póki nie jest się kimś już na prawdę profesjonalnym, a z drugiej strony ja sama chciałabym taki mieć, ale to głównie dla tego(ale oczywiście nie tylko), że byłby to łatwy sposób na pisanie w miarę krótkich wiadomości- rzeczy, którymi bardzo chcę się podzielić, a są na tyle małe, że nie chcę robić z tego journala. Jednak nie zrobiłam fanpejdża, bo uznałam, że nikt by tego nie lajkował, a ja bym wygłaszała niepotrzebne opinie do nikogo + wstawiałabym arty w gorszej jakości, bo fb psuje jakość(w sensie wstawiałabym pewnie też WIPy, ale przy takiej ilości watchów jakie mam... czy jest ktoś, kogo one by interesowały?).
Oczywiście jest to twój wybór, ale ja uważam, że lepiej poczekać ^^; Mówię to tak samo o tobie, jak i o sobie. Nie uważam sie za lepszą, ale tak ogółem czy coś...
Nie żeby coś, ale tak w sumie to chcę wiedzieć co ludzie uważają jeśli chodzi o mnie i o mój poziom... czy mogłabym też dostać odpowiedź na to pytanie, tylko dotyczące mnie? ^^;