FORUM POLSKICH ARTYSTÓW Z DEVIANTART.

#1 2014-08-29 19:57:54

GoldenNove

Deviantowicz

Punktów :   

*Swahili intensifies*

Witajcie.
Tytuł wątku może być mylący, bo mój nick to GoldenNove, ale w innych częściach internetu mówią mi Swahili, od imienia mojej postaci. Pomijając jednak kwestię nicku, przejdźmy do reszty.
Na imię mi całkiem normalnie, bo jestem Ola. Co ciekawe jednak, pełne imię pisze się przez "x", Alexandra. Co z tego, że i tak piszą przez "ks". xD
Jestem chyba jedną z najmłodszych osób na forum, 14 lat to chyba niezbyt wiele. Ot, taki gimbus szalejący w internetach, który twierdzi że umie rysować.
Rysuję najczęściej zwierzęta, postacie z filmów animowanych, własne postacie i inne takie. Najbardziej upodobałam sobie rysowanie Nocnych Furii, a także innych smoków. Lubię też czasem szkicować jakieś "futrzaste" zwierzęta, np. lwy albo koty (psowate wciąż nie wychodzą mi tak, jakbym chciała). Gdyby ktoś jednak był ciekaw, niech zaglądnie. http://goldennove.deviantart.com
Zanim zapytacie, nie mam ulubionych piosenek albo książek (choć bardzo spodobała mi się książka Życie Pi), ale mogę za to wymienić ulubione filmy i seriale. Jestem zakochana w serialu Doktor Who i serii filmów Jak Wytresować Smoka. Oprócz tego uwielbiam inne produkcje Disneya, Dreamworks itp. i to nie tylko te animowane. Bardzo spodobała mi się seria Piraci z Karaibów i Jurassic Park. Co tam jeszcze...
Lubię zwierzęta, zwłaszcza koty i psy. Nie lubię śpiewać ani biegać na WF. Rozpaczam z powodu końca wakacji, chociaż i tak nie ma na nich co robić. Liczę na to, że znajdę czas na to forum i będę się jakoś udzielać, choć znając swój "zapał" pewnie nie.
Tak czy owak, witam was. Wybaczcie mi to chaotyczne przywitanie, nie lubię pisać o sobie. xD

#2 2014-08-29 20:08:04

Natanei

Asystent

Punktów :   

Re: *Swahili intensifies*

A kto lubi pisać o sobie ;3 Jak przeglądniesz inne jest niewiele w miarę.. składnych przywitań ;p

Tak w ogóle to witaj w naszym gronie, Olu ;3

Stopka forum

RSS