Nie ogarniam czemu nie widzę obrazków Nat. D:
Na pewno nie popsujesz ;3 Jesteś zdolniacha ;p
MilczeQ napisał:
Nie ogarniam czemu nie widzę obrazków Nat. D
/quote]
No właśnie ja też swoich nie widzę. Imgur nie, imageshack nie, już nawet wipa wrzuciłam na dA.. Też nie ._.Ostatnio edytowany przez Natanei (2014-08-02 09:23:55)
Natanei napisał:
Na pewno nie popsujesz ;3 Jesteś zdolniacha ;p
MilczeQ napisał:
Nie ogarniam czemu nie widzę obrazków Nat.
No właśnie ja też swoich nie widzę. Imgur nie, imageshack nie, już nawet wipa wrzuciłam na dA.. Też nie ._.
Ale wstawiasz bezpośredni link do obrazka? W sensie "Kopiuj adres URL grafiki" i taki wklejasz? Bo ja wrzucam do stasha i stamtąd.
Ogółem to request dla Szopa skończony, ale musi wyschnąć. <D
Za to pokażę kolejnego i ostatniego requesta. Koteły power. : D
Ostatnio edytowany przez MilczeQ (2014-08-02 12:28:26)
O, koteł fajny ;3. Podziwiam Cię za takie rysowanie futrzaków..
Dobra, upload do Sta'sha zrobiony. To jest gift, który rysuję dla Hinii z dA. Warto sprawdzić jej konto, dziewczyna ma bardzo ładne prace jej OC, Julka
UDAŁO SIĘ! Dzięki MilczeQ!
Ostatnio edytowany przez Natanei (2014-08-02 14:55:32)
Natanei napisał:
O, koteł fajny ;3. Podziwiam Cię za takie rysowanie futrzaków..
Dobra, upload do Sta'sha zrobiony. To jest gift, który rysuję dla Hinii z dA. Warto sprawdzić jej konto, dziewczyna ma bardzo ładne pracejej OC, Julka
http://sta.sh/0dec0xjui5a
TO FORUM SIE NA MNIE UWZIELO!
Haha, dziękuje. :"D
Aa, już wiem o co chodzi. Jak używasz kodu url musisz zrobić tak: [url=linkdoobrazka]Jakiś pro tekst[ /url](bez spacji) i wtedy jest odnośnik do obrazka, a kiedy bezpośrednio chcesz go tu wstawić dajesz [img]linkdoobrazka[/img] z tym, że nie kopiujesz linku z przeglądarki tylko prawym na obrazek i "Kopiuj adres URL grafiki" po czym skopiowany link wstawiasz w img.
A co do rysunku to ciekawy. <D
--
Bloob.
Ostatnio edytowany przez MilczeQ (2014-08-03 11:04:22)
Takie cosik tworzę na requesta dla Olji z dA ;p
Tło bardzo ciekawe. : D Fajnie oddaje ciemność i burzową pogodę, ma genialny nastrój, taki jak lubię. <D Brakuje mi takiej pogody... XD
Ostatnio edytowany przez MilczeQ (2014-08-04 14:37:09)
MilczeQ napisał:
Tło bardzo ciekawe. : D Fajnie oddaje ciemność i burzową pogodę, ma genialny nastrój, taki jak lubię. <D Brakuje mi takiej pogody... XD
O, no to u mnie akurat jest taka pogoda ;p
Natanei napisał:
MilczeQ napisał:
Brakuje mi takiej pogody... XD
O, no to u mnie akurat jest taka pogoda ;p
U mnie w sumie też, a przynajmniej robi się szaro, ale brakuje mi takiej ciemnej trawy. XD
Aktualnie rysuję to
tylko mam problem z kolorami (ściana bęcie fioletowa, ale jaki kolor poduszki i pudełka na popcorn?)
Mrówka napisał:
Aktualnie rysuję to
http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/i/2 … 7tni6j.jpg
tylko mam problem z kolorami (ściana bęcie fioletowa, ale jaki kolor poduszki i pudełka na popcorn?)
Pudełka może biało czerwone xD poduszka... różowa? ;p ale taka pastelowa, nie ostra
Hmm... Zastanawiałam się nad jasno zieloną poduszką, ale biało czerwone pudełko to fajny pomysł (znajdź na rysunku flagę polski) xD
Ostatnio edytowany przez Mrówka (2014-08-04 17:38:01)
Mrówka napisał:
Hmm... Zastanawiałam się nad jasno zieloną poduszką, ale biało czerwone pudełko to fajny pomysł (znajdź w rysunku flagę polski) xD
No, zielona też mogłaby być
Ok. Jak się okazuje jednak mogę spokojnie tutaj mówić, nad czym obecnie pracuję. ;3
Pewniakiem jest, że próbuję posunąć przynajmniej o kolejną stronę jedną z pięciu głównych serii komiksów, które mam w swojej galerii. Ale na obecną chwilę próbuję ruszyć się z komiksem "Lunar Commando"... tylko cholerka wiadomo że z dialogami niekiedy jest ciężko. zwłaszcza że mam teraz rozmowę dwójki Jedi z Luną i staram się jakoś utrzymać klimat ^^;
Kolejną rzeczą, nad którą siedzę... to zrobienie fotki, składającej się z 4 rasterów ( powycinanych postaci ), a dokładniej: postaci mojego znajomego (Allen), mojej ponysony... oraz Green Arrow'a i Doktora Strange'a. Taka mała interpretacja naszych postaci można powiedzieć. ^^;
Trzecią kwestią, jest kolejna tekstura postaci. Na chwilę obecną głównie skupiam się na stworzeniu postaci z anime Fairy Tail (Natsu, Gray'a oraz Erzę już mam zrobionych, co widać po moich pracach ;3 ). Kolejne oczywiście będą niespodzianką, więc nie zdradzę jaką teraz zamierzam zrobić. Ale poza Fairy Tail... teraz myślę nad zrobieniem kucowej wersji głównego bohatera gry przygodowej "The Black Mirror", Samuela Gordona. I się zastanawiam... jak byście wyobrażali go sobie jako kuca? ( tu jest fotka postaci oraz twarzy: http://www.uwes-adventureseite.de/news/ … Samuel.jpg , http://www.uwes-adventureseite.de/news/ … Gordon.jpg )
Comish ;3 Niestety do dokończenia w piątek dopiero