littleconfusionDeviantowicz
No więc witam wszystkich, bo w końcu wypada się przywitać. Znajomi mówią na mnie Tośka, ale jakoś żaden nie wie, że posiadam konto na da. Bo akurat o tym, że interesuję się fotografią niektóre jednostki wiedzą. Poza tym interesuje mnie wiele rzeczy - rysunek, grafika komputerowa... Lubię się czasem 'powyżywać' farbami na płótnie. Jestem również świeżo upieczoną studentką informatyki na Politechnice Wrocławskiej. Trochę mnie to przeraża, bo moje pojęcie o informatyce jest dość ograniczone. Jednak znacznie bardziej czuję się podekscytowana Nowe miasto, nowi ludzie, itp.
Muzyki słucham różnej, różniastej. No i jestem molem książkowym. I w zasadzie nie wiem co mogłabym jeszcze napisać. Jeśli ktoś chciałby się czegoś dowiedzieć, niech po prostu pyta
Witamy na forum, moja droga.
Hmm... Sam też jestem teraz na studiach informatycznych, ale w WSTI w Katowicach.
W znajomych też mam osobę o pseudonimie Tośka, ale ona jest z Olsztyna. ^^; Ot, taka ciekawostka.
Cóż, Katowice znacznie bliżej mnie, ale od zawsze to miał być Wrocław Myślisz, ze dam radę, kiedy o programowaniu nie wiem kompletnie nic?
Witaj! : D
Powiedz, jakie książki lubisz czytać i jakie dotąd najbardziej Cię pochłonęły? <D
littleconfusion napisał:
Cóż, Katowice znacznie bliżej mnie, ale od zawsze to miał być Wrocław
Myślisz, ze dam radę, kiedy o programowaniu nie wiem kompletnie nic?
Jak się załapie podstawy niektórych operatorów i funkcji... to już jakoś potem łatwiej idzie. Bo jak wiesz jak można daną funkcję lub polecenie wykorzystać, to potem można spokojnie kombinować z tworzeniem programów.
Na YouTube można znaleźc filmiki, na których gościu tłumaczy jak każda funkcja działa ( wskażniki, struktury, tablice, pętle for, pętle while, pętle do-while, funkcje if, itp.).
Jak będziesz miała z którymś problem, to daj znać. Spróbuję pomóc w miarę możliwości.
Ostatnio edytowany przez Neros1990 (2014-07-28 20:39:51)
MilczeQ napisał:
Witaj! : D
Powiedz, jakie książki lubisz czytać i jakie dotąd najbardziej Cię pochłonęły? <D
Cóż, lubię książki fantasy, obyczajowe, kryminalne, czasem jakieś romanse historyczne... Ale głównie jakieś fantastyczne Co do moich ulubionych, to jak mówię, uwielbiam czytać i posiadam obszerną biblioteczkę... Ale w czołówce na pewno znajdzie się cała seria Igrzysk Śmierci, a także seria 'Drżenie' Maggie Stiefvater. A ostatnio kompletnie zauroczyła mnie seria 'GRIM' Gesy Schwartz, z początku grubością książki, a później również fabułą.
Neros1990 napisał:
Jak się załapie podstawy niektórych operatorów i funkcji... to już jakoś potem łatwiej idzie. Bo jak wiesz jak można daną funkcję lub polecenie wykorzystać, to potem można spokojnie kombinować z tworzeniem programów.
Na YouTube można znaleźc filmiki, na których gościu tłumaczy jak każda funkcja działa ( wskażniki, struktury, tablice, pętle for, pętle while, pętle do-while, funkcje if, itp.).
Jak będziesz miała z którymś problem, to daj znać. Spróbuję pomóc w miarę możliwości.
Emm.. Kompletnie nie mam pojęcia o czym do mnie mówisz Ale spoko, jak będę potrzebowac z czymś pomocy, to się odezwę
Pytam, bo zastanawiam się czy teraz w wakacje nie przysiąść, żeby chociaż podstawy opanować.
Oo, Igrzyska... te to są popularne. <D Czyli ciekawie jednym słowem. : D