FORUM POLSKICH ARTYSTÓW Z DEVIANTART.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-07-28 19:59:28

littleconfusion

Deviantowicz

Punktów :   

Cześć.

No więc witam wszystkich, bo w końcu wypada się przywitać. Znajomi mówią na mnie Tośka, ale jakoś żaden nie wie, że posiadam konto na da. Bo akurat o tym, że interesuję się fotografią niektóre jednostki wiedzą. Poza tym interesuje mnie wiele rzeczy - rysunek, grafika komputerowa... Lubię się czasem 'powyżywać' farbami na płótnie. Jestem również świeżo upieczoną studentką informatyki na Politechnice Wrocławskiej. Trochę mnie to przeraża, bo moje pojęcie o informatyce jest dość ograniczone. Jednak znacznie bardziej czuję się podekscytowana Nowe miasto, nowi ludzie, itp.
Muzyki słucham różnej, różniastej. No i jestem molem książkowym. I w zasadzie nie wiem co mogłabym jeszcze napisać. Jeśli ktoś chciałby się czegoś dowiedzieć, niech po prostu pyta

Nie sztu­ka po­wie­dzieć: "Jes­tem!". Trze­ba jeszcze być. ~ Stanisław Jerzy Lec

http://littleconfusion.deviantart.com/

#2 2014-07-28 20:04:39

Neros1990

Deviantowicz

Punktów :   

Re: Cześć.

Witamy na forum, moja droga.

Hmm... Sam też jestem teraz na studiach informatycznych, ale w WSTI w Katowicach.

W znajomych też mam osobę o pseudonimie Tośka, ale ona jest z Olsztyna. ^^; Ot, taka ciekawostka.

#3 2014-07-28 20:22:40

littleconfusion

Deviantowicz

Punktów :   

Cóż, Katowice znacznie bliżej mnie, ale od zawsze to miał być Wrocław Myślisz, ze dam radę, kiedy o programowaniu nie wiem kompletnie nic?

Nie sztu­ka po­wie­dzieć: "Jes­tem!". Trze­ba jeszcze być. ~ Stanisław Jerzy Lec

#4 2014-07-28 20:35:47

MilczeQ

Deviantowicz

Punktów :   

Witaj! : D
Powiedz, jakie książki lubisz czytać i jakie dotąd najbardziej Cię pochłonęły? <D

#5 2014-07-28 20:38:44

Neros1990

Deviantowicz

Punktów :   

littleconfusion napisał:

Cóż, Katowice znacznie bliżej mnie, ale od zawsze to miał być Wrocław Myślisz, ze dam radę, kiedy o programowaniu nie wiem kompletnie nic?

Jak się załapie podstawy niektórych operatorów i funkcji... to już jakoś potem łatwiej idzie. Bo jak wiesz jak można daną funkcję lub polecenie wykorzystać, to potem można spokojnie kombinować z tworzeniem programów.
Na YouTube można znaleźc filmiki, na których gościu tłumaczy jak każda funkcja działa ( wskażniki, struktury, tablice, pętle for, pętle while, pętle do-while, funkcje if, itp.).
Jak będziesz miała z którymś problem, to daj znać. Spróbuję pomóc w miarę możliwości.

Ostatnio edytowany przez Neros1990 (2014-07-28 20:39:51)

#6 2014-07-28 20:48:33

littleconfusion

Deviantowicz

Punktów :   

MilczeQ napisał:

Witaj! : D
Powiedz, jakie książki lubisz czytać i jakie dotąd najbardziej Cię pochłonęły? <D

Cóż, lubię książki fantasy, obyczajowe, kryminalne, czasem jakieś romanse historyczne... Ale głównie jakieś fantastyczne Co do moich ulubionych, to jak mówię, uwielbiam czytać i posiadam obszerną biblioteczkę... Ale w czołówce na pewno znajdzie się cała seria Igrzysk Śmierci, a także seria 'Drżenie' Maggie Stiefvater. A ostatnio kompletnie zauroczyła mnie seria 'GRIM' Gesy Schwartz, z początku grubością książki, a później również fabułą.

Neros1990 napisał:

Jak się załapie podstawy niektórych operatorów i funkcji... to już jakoś potem łatwiej idzie. Bo jak wiesz jak można daną funkcję lub polecenie wykorzystać, to potem można spokojnie kombinować z tworzeniem programów.
Na YouTube można znaleźc filmiki, na których gościu tłumaczy jak każda funkcja działa ( wskażniki, struktury, tablice, pętle for, pętle while, pętle do-while, funkcje if, itp.).
Jak będziesz miała z którymś problem, to daj znać. Spróbuję pomóc w miarę możliwości.

Emm.. Kompletnie nie mam pojęcia o czym do mnie mówisz Ale spoko, jak będę potrzebowac z czymś pomocy, to się odezwę Pytam, bo zastanawiam się czy teraz w wakacje nie przysiąść, żeby chociaż podstawy opanować.

#7 2014-07-28 20:52:37

MilczeQ

Deviantowicz

Punktów :   

Oo, Igrzyska... te to są popularne. <D Czyli ciekawie jednym słowem. : D

Stopka forum

RSS