Witam wszystkich
Na imię mam Magda, na devie zwę się Grreentea. Na samym deviantarcie jestem już około 5 lat, może dłużej, sama już nie pamiętam ale praktycznie teraz dA jest częścią mojego życia.
Mam lat 18, 9 października mija mi 19 rok.
Kocham rysować i malować, oprócz tego łazić po różnych ciekawych miejscach, jeździć na rowerze, czytać książki. Kocham też mojego psa, i ogółem psy... więcej nie wiem co o sobie powiedzieć. XD
A, nie jestem "poważnym" artystą, robię wszystko z hobby, nie biorę tego zbyt poważnie bo wiem że nie ma po co Rysowanie sprawia mi czystą przyjemność.
Ee co jeszcze... mieszkam sobie pod Warszawą, w Zielonce (po stronie Wołomina), chodzę wciąż do liceum, im. Traugutta na Nowolipkach w Wawie.
Tyle o mnie, jeszcze raz witam i cieszę się, że takie forum dla nas deviantów powstało :3
Witaj na forum, moja droga. Mam nadzieję że będziesz się tu czuła, jak w domu.
Hej ;v;
Też mam taką nadzieję :'D
A i nie wiem co się stało ale nie mogę zmienić swojej płci na kobietę... XD
Ostatnio edytowany przez makowczyk (2014-07-28 17:58:48)
Na górze strony, w opcjach "Profil", jest opcja po lewej zwana "Personalne". Tam jest możliwość ustalenia płci.
Ostatnio edytowany przez Neros1990 (2014-07-28 17:59:59)
Deviantowicz
Meh, ja zawsze chciałam mieć na imie Magda ;A; <2
*ruski zapłon* Tak, to ja, GrreenTea, można mnie poznać po avach z Mishą :'D
Ale jakie inne przywitanie miałam dać, nic mi do głowy innego nie przychodziło ;; sory jeśli plagiat, NIEŚWIADOMY XD
Heh Magda to takie dziwne dla mnie imię... pewnie dlatego bo je nosze XD Ja się zawsze chciałam nazywać Asia, albo Natalia.