Deviantowicz
A wiec ta gra polega na napisaniu czegoś, co zniszczy marzenie osoby wyżej, np:
Osoba1: Zjadłabym coś
Osoba2: Niestety całe jedzenie w twoim domu zmieniło się w skały.
Chciałabym dostać fajną pracę.
Osoba3: Ale z powodu za dużej ilości zgłaszających się na twoja posadę osób szef losowo skreślał osoby z listy. Oczywiście padło na ciebie.
Chciałbym iść do kina.
Osoba4: Niestety na wszystkie kina na Ziemi spadł deszcz ziemniaków, który zrównał je z ziemią.
<tu wstaw marzenie osoby4>
fajna gra? nie? nie ważne, gramy i tak
Chciałabym iść spać.
Deviantowicz
AlexisAvi25 napisał:
Osoba3: Ale z powodu za dużej ilości zgłaszających się na twoja posadę osób szef losowo skreślał osoby z listy. Oczywiście padło na ciebie.
Chciałbym iść do kina.
Osoba4: Niestety na wszystkie kina na Ziemi spadł deszcz ziemniaków, który zrównał je z ziemią.
Chciałabym iść spać.
Ale niestety, ktoś umieścił wielki głośnik z którego cały czas wydobywa się głośny japoński pop
Chciałabym żeby mój chłopak już wrócił ;__;
Szopwmeloniku napisał:
AlexisAvi25 napisał:
Chciałbym iść do kina.
Chciałabym iść spać.Ale niestety, ktoś umieścił wielki głośnik z którego cały czas wydobywa się głośny japoński pop
Chciałabym żeby mój chłopak już wrócił ;__;
Niestety, wszystkie moźliwości transportowe zostały anulowane i nie ma jak wrócić. ;>
Chciałabym umieć rysować digitalowo.
Deviantowicz
niestety zła wiedźma przyszła do szpitala w dniu twoich narodzin i rzuciła na ciebie klątwę, przez którą jesteś skazana na rysowanie na kartkach/płótnie/czymkolwiek
Chciałabym, żeby mój skaner działał(żeby zeskanować prace nowymi copicami ;A; )
Deviantowicz
AlexisAvi25 napisał:
niestety zła wiedźma przyszła do szpitala w dniu twoich narodzin i rzuciła na ciebie klątwę, przez którą jesteś skazana na rysowanie na kartkach/płótnie/czymkolwiek
niestety zły Szop przyszedł i ci go popsuł (zbieżność osób i nicków przypadkowa >3>)
chciałabym by rysowanie komiksu nie zabierało mi tyle czasu ;__;
AlexisAvi25 napisał:
Ale niestety ostatnie skanowanie uszkodziło elementy światłoczułe oraz lampę i skaner nadaje się tylko na złom.
Chciałbym, żeby wszyscy posłowie w naszym Sejmie przeszli na emeryturę (najlepiej taka jaką wypłaca ZUS statystycznemu polakowi).
Deviantowicz
w takim razie zepsuję marzenie podwójnie >3
Szopie: Zostałaś niestety skazana na dożywocie w rysowaniu komiksu oraz za każdym razem, gdy kończysz jakiś panel przychodzi pieciolatek z metalicznymi markerami i wszystko ci zamalowywuje(tak, na komputerze też >:C)
Neros: niestety są oni nieśmiertelni i od tego momentu się nie starzeją.
Chciałabym, żeby ludzie mnie zauważali :v
Ostatnio edytowany przez AlexisAvi25 (2014-07-26 21:13:38)